lunes, 11 de marzo de 2013

LA PEDRA-COR ÉS LA MÉS VIATGERA DE TOTES


Hi havia una vegada una pedra en forma de cor que tenia a  la pell versos escrits en francès, com tires d'un llibre de poemes que li  feien un vestit molt original.
Vivía a la guantera d'un cotxe permanentment, però en el fons sabia que havia arribat l'hora: havia de decidir-se per trobar una destinació on quedar-se a viure, perque així al menys ho havien fet les altres pedres.
Llavors es neguitejava, li suaven les mans, el seu cor de pedra li bategava molt fort i es bloquejava perque
li costava molt decidir-se.

De vegades tancava els ulls: li agradava molt sommiar desperta, agafava un avió i marxava a un país tropical on sempre fa caloreta, viuen papallones de color turquesa i la gent  tot el dia somnriu.



 D'altres agafava un tren que la portava per tota Europa, fins i tot més lluny...a la Sibèria, la Xina, a l'India, però quan obria els ulls era asseguda a un banc a l'estació de Castelldefels, era diumenge i acababa de menjar una paella a casa d'uns amics.




Hi havia dies que pensava: tampoc està gens malament  tancar els ulls i sommiar, podria començar a escriure en un quadern  històries de viatges incerts i d' aventures emocionants o enviar les fotos al National Geografic!!!
Però avui  és el seu aniversari i durant el matí ha tingut  una revelació: malgrat que segueix sentint-se indecisa i dubta per tot, viure dins un cotxe i còrrer  amunt i avall també pot ser molt apassionant.


El millor regal ha estat quan al sortir a fer un vol,  girant  la corva de la carretera, s´ha trobat al davant dels seus ulls de pedra el blau inmens de la mar.
El  mar preciòs de març  l'ha fet veure que la finalitat dels viatge de vegades no és la destinació, sinó tot el que passa, sents i vius durant el trajecte.

Et desitgem que passis un feliç dia d'aniversari i que segueixis gaudint com fins ara!! 
de ben segur vindràn més aventures apassionants.



No hay comentarios:

Publicar un comentario